Persbericht AnnieStijl

Onder het mom van ‘creativiteit kent geen beperking’ presenteert de visueel beperkte Annemarie Nodelijk van AnnieStijl op zaterdag 26 augustus haar nieuwe dames- en herentassenlijn.

Rotterdam 28 juli 2017 – Annemarie Nodelijk, bekend van ‘No Limits Network’, het online platform van de KRO-NCRV, presenteert op zaterdag 26 augustus haar nieuwe tassenlijn met een spetterende fashionshow in het Drijvend Paviljoen, Rotterdam.

Ter viering van haar lustrum geeft ze hierbij speciaal aandacht aan het stimuleren van maatschappelijke deelname van mensen met een visuele beperking. Dit doet ze onder anderen met het geven van naaiworkshops waarmee een ‘blind collection’ wordt gecreëerd. Die zal eveneens tijdens de fashionshow worden gepresenteerd.

Haar voornaamste doel hierbij is het tonen dat mensen met een beperking, voor een grote uitdaging staan als het gaat om maatschappelijke participatie. Annemarie is echter overtuigd dat, met creativiteit, lef en doorzettingsvermogen, maatschappelijk deelname ook voor visueel beperkten mogelijk is. Met haar fashionshow ‘creativiteit kent geen beperking’ probeert ze de problematiek rondom visueel beperkten bespreekbaar te maken.

Tijdens de show verzorgt de blinde cabaretier, schrijver en columnist Vincent Bijlo een gastoptreden. Bijlo heeft menig theatervoorstellingen en boeken op zijn naam staan. De show zal gepresenteerd worden door journalist, schrijver en KRO-NCRV tv-presentator Sander de Kramer, onder anderen bekend van het tv-programma ‘De Wandeling’. Het thema ‘creativiteit kent geen beperking’ zal nog eens stilletjes worden benadrukt met een dansvoorstelling, gechoreografeerd door Ken Bridgen van The Yoghurt Dance Company en zal worden uitgevoerd door Teresa Schwamborn & Thomas Wachowiak. De Rotterdamse stadsdichter Derek Otte zal tijdens het event eveneens zijn kunsten vertonen. De Antilliaanse singer/songwriter Levi Silvanie zal met zijn fusion van jazz, pop & wereldmuziek zorgen voor de muzikale noot.

Einde persbericht

Voor meer informatie kunt u terecht bij Annemarie Nodelijk tel. 06-22063651 of per mail: annie@anniestijl.com.

Blinde liefde voor Salsa – 3e trimester

Blinde liefde voor Salsa 3e trimester

Bline Liefde Voor Salsa

Bline Liefde Voor Salsa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste vrienden, familie, kennissen en collega’s ,

Wij starten komende woensdag 19 november weer met dansen.

In bijlage vinden jullie een Persbericht met alle info.

We zijn altijd op zoek naar meer MANNNEN die mee willen doen. Van 0 tot 100% zicht… Dansen is voor iedereen! 

Tot woensdag met meer salsa muziek, gezelligheid en dansen!
Salsa Groetjes,

Annemarie Nodelijk
Blinde Liefde Voor Salsa (BLVS)

Hou op de hoogte met alle nieuws via de link voor BLVS groep: https://www.facebook.com/#!/groups/540889946024183/ en BLVS pagina: https://www.facebook.com/#!/BlindeLiefdeVoorSalsa

 

Blinde liefde voor salsa 2014

Blinde liefde voor salsa’, het resultaat van de zoektocht naar leuke non-visuele sport en recreatie voor zowel blinden en slechtzienden als goedzienden.

 


Blinden en slechtzienden leren salsa-dansen door RTV Rijmond

Wat is de huidige status van het project ?

Het project is in 2012 gestart. Een groep bestaat uit gemiddeld 20 deelnemers. Het Laurens Antonius te Rotterdam stelt de dansruimte ter beschikking.  Sinds februari 2014 ondersteunt stichting Hoogeland Helpt de realisatie van het project.

Een 2e subsidie aanvraag is ingediend bij de “Rotterdamse stichting Blindenbelangen”.

SDC13728_zps6818c199[1]